Levens-ceremonies

Buitengewoon ambtenaar

Buitengewoon ambtenaar

Het moment waarop je besluit dat je jullie liefde voor elkaar met de hele wereld wilt delen is voor iedereen bijzonder. Zo bijzonder, dat je het optimaal moet benutten. Als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand in Gooise Meren kan ik je huwelijk sluiten. Je kunt mij opzoeken op de site https://iburgerzaken.gooisemeren.nl/gaas-web/server/continue/StartHuwelijk#burgerzaken. Als je in een andere gemeente gaat trouwen kan je natuurlijk ook kiezen voor een wettelijk huwelijk, dan werken we samen met de gemeente van je keuze. Wanneer je voor een ceremonieel huwelijk kiest kijken we naar de mogelijkheden die zich dan ontvouwen. Van een klassiek huwelijk tot een paganistische handbinding, samen kiezen we het concept dat voor jullie prettig aanvoelt.

Voorgesprek

In het voorgesprek spreken jullie je wensen uit en je visie op de toekomst. Ook anekdotes over jullie gezamenlijke geschiedenis komen aan bod en al deze informatie verwerk ik in de ceremonie waarin ik jullie huwelijk sluit. Als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijk Stand bied ik jullie een persoonlijke aanpak en sta ik open voor creativiteit en originaliteit. We vieren de liefde en dat laten we zien op jullie huwelijksdag. Met Declames beleef je gegarandeerd een onvergetelijk huwelijksfeest.

Tastbaar aandenken

De tekst ontvangt je op schrift, een mooi aandenken aan de start van jullie huwelijk.

Wil je dit ook?

Voorbereiden ceremonies

Organisatie ceremonies

Elke opdracht begint met een persoonlijke ontmoeting. Online of fysiek bespreken we je wensen en alles wat tijdens de voordracht benoemd moet worden.

Levens-ceremonies

Schrijven van speeches

Na ons gesprek verwerk ik de informatie in een verhaal, of desgewenst een gedicht, dat vertelt wat de opdrachtgever wil delen en dat voor luisteraars aansprekend en aangenaam is.

Locatie

Spreekster op locatie

Op de dag van de ceremonie draag ik de tekst op rustige en aansprekende wijze voor, afhankelijk van de situatie met een kwinkslag, mooie herinneringen en respectvolle woorden.

Wat kan ik voor je betekenen?

Buitengewoon ambtenaar

Voor een onvergetelijke bruiloft.

Geboorte ceremonie

Een liefdevol welkom voor je baby.

Funerair spreekster

Persoonlijke voordracht bij een uitvaart.

Speech bruiloft

Voorbeeld huwelijks speech

Dooptekst

Voorbeeld geboortetekst.

Schrijven in memoriam

Voorbeeld herdenkingstekst.

Stuur je bericht

Bel mij gerust!

Sta je voor een levensgebeurtenis die een ceremonie met zich meebrengt dan kan ik mij voorstellen dat je vragen hebt. Bel mij dan gerust ik help je graag.

Adres

J.P. Thijssepark 367
1411 XV  Naarden

Volg Declames