Levens-ceremonies

Over Stefanie

Over Stefanie

Mijn naam is Stefanie Korlaar.

Al jaren lang schrijf ik teksten en poëzie. Ook ben ik vaak als vrijwilliger betrokken geweest bij afscheidsdiensten en herdenkingsdiensten. In 2020 mocht ik voor ’t eerst een huwelijk voltrekken en dat was een fantastische ervaring. Daar ontstond het idee voor mijn eigen bedrijf.

Met mijn teksten heet ik kinderen, op een unieke manier, welkom in de wereld. Als buitengewoon ambtenaar, oftewel BABS, sluit ik huwelijken, met een vleugje humor en poëzie, en als funerair spreker draag ik een persoonlijke, herinneringsvolle boodschap voor bij uitvaarten. Met mijn specifieke aanpak en liefde voor mensen en taal, kan ik elke ceremonie voorzien van mooie woorden en deze op respectvolle wijze voordragen.

Een keer afspreken?

Voorbereiden ceremonies

Organisatie ceremonies

Elke opdracht begint met een persoonlijke ontmoeting. Online of fysiek bespreken we je wensen en alles wat tijdens de voordracht benoemd moet worden.

Levens-ceremonies

Schrijven van speeches

Na ons gesprek verwerk ik de informatie in een verhaal, of desgewenst een gedicht, dat vertelt wat de opdrachtgever wil delen en dat voor luisteraars aansprekend en aangenaam is.

Locatie

Spreekster op locatie

Op de dag van de ceremonie draag ik de tekst op rustige en aansprekende wijze voor, afhankelijk van de situatie met een kwinkslag, mooie herinneringen en respectvolle woorden.

Wat kan ik voor je betekenen?

Buitengewoon ambtenaar

Voor een onvergetelijke bruiloft.

Geboorte ceremonie

Een liefdevol welkom voor je baby.

Funerair spreekster

Persoonlijke voordracht bij een uitvaart.

Speech bruiloft

Voorbeeld huwelijks speech

Dooptekst

Voorbeeld geboortetekst.

Schrijven in memoriam

Voorbeeld herdenkingstekst.

Stuur je bericht

Bel mij gerust!

Sta je voor een levensgebeurtenis die een ceremonie met zich meebrengt dan kan ik mij voorstellen dat je vragen hebt. Bel mij dan gerust ik help je graag.

Adres

J.P. Thijssepark 367
1411 XV  Naarden

Volg Declames